Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHenjum, Sigrun
dc.contributor.authorGroufh-Jacobsen, Synne
dc.contributor.authorAakre, Inger
dc.contributor.authorGjengedal, Elin Lovise Folven
dc.contributor.authorLangfjord, Mina Marthinsen
dc.contributor.authorHeen, Espen Kolstad
dc.contributor.authorSele, Veronika
dc.contributor.authorAndersson, Maria
dc.date.accessioned2023-09-29T11:15:03Z
dc.date.available2023-09-29T11:15:03Z
dc.date.created2023-09-14T10:20:15Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationHenjum, S., Groufh-Jacobsen, S., Aakre, I., Gjengedal, E. L. F., Langfjord, M. M., Heen, E. K., Sele, V. & Andersson, M. (2023). Thyroid function and urinary concentrations of iodine, selenium, and arsenic in vegans, lacto-ovo vegetarians and pescatarians. European Journal of Nutrition.en_US
dc.identifier.issn1436-6215
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3093080
dc.language.isoengen_US
dc.publisherSteinkopff-Verlagen_US
dc.rightsNavngivelse 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.no*
dc.titleThyroid function and urinary concentrations of iodine, selenium, and arsenic in vegans, lacto-ovo vegetarians and pescatariansen_US
dc.title.alternativeThyroid function and urinary concentrations of iodine, selenium, and arsenic in vegans, lacto-ovo vegetarians and pescatariansen_US
dc.typePeer revieweden_US
dc.typeJournal articleen_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US
dc.rights.holder© 2023 The Author(s)en_US
dc.subject.nsiVDP::Medisinske Fag: 700::Helsefag: 800::Ernæring: 811en_US
dc.source.journalEuropean Journal of Nutritionen_US
dc.identifier.doihttps://doi.org/10.1007/s00394-023-03218-5
dc.identifier.cristin2174987
cristin.qualitycode1


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse 4.0 Internasjonal