Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHelland, Sissel Heidi
dc.contributor.authorBjørkkjær, Tormod
dc.contributor.authorGrasaas, Erik
dc.contributor.authorØverby, Nina Cecilie
dc.date.accessioned2022-12-07T14:35:26Z
dc.date.available2022-12-07T14:35:26Z
dc.date.created2022-11-23T09:05:16Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationHelland, S. H., Bjørkkjær, T., Grasaas, E. & Øverby, N. C. (2022). Staff feeding practices, food neophobia, and educational level in early education and care settings: A cross-sectional study. Appetite, 180, 1-7. doi:en_US
dc.identifier.issn0195-6663
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3036444
dc.language.isoengen_US
dc.publisherElsevieren_US
dc.rightsNavngivelse 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.no*
dc.titleStaff feeding practices, food neophobia, and educational level in early education and care settings: A cross-sectional studyen_US
dc.typePeer revieweden_US
dc.typeJournal articleen_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US
dc.subject.nsiVDP::Medisinske Fag: 700::Helsefag: 800::Ernæring: 811en_US
dc.source.pagenumber7en_US
dc.source.volume180en_US
dc.source.journalAppetiteen_US
dc.identifier.doi10.1016/j.appet.2022.106379
dc.identifier.cristin2078831
dc.relation.projectUniversitetet i Agder: 689019en_US
dc.description.localcodePaid Open Accessen_US
cristin.qualitycode1


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse 4.0 Internasjonal