Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorStea, Tonje Holte
dc.contributor.authorHolvik, Kristin
dc.contributor.authorBryntesen, Caroline Marlen Solie
dc.contributor.authorMyhre, Jannicke Borch
dc.date.accessioned2022-03-14T11:20:18Z
dc.date.available2022-03-14T11:20:18Z
dc.date.created2022-01-01T10:15:44Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.citationStea, T. H., Holvik, K., Bryntesen, C. M. S., Myhre, J. B. (2021). Changes in food habits amongst Norwegian adolescents in 2016 and 2019 according to gender and socioeconomic status. Food & Nutrition Research, 65.en_US
dc.identifier.issn1654-661X
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2985041
dc.language.isoengen_US
dc.publisherTaylor & Francisen_US
dc.rightsNavngivelse 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.no*
dc.titleChanges in food habits amongst Norwegian adolescents in 2016 and 2019 according to gender and socioeconomic statusen_US
dc.typePeer revieweden_US
dc.typeJournal articleen_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US
dc.rights.holder© 2021 The Author(s)en_US
dc.subject.nsiVDP::Medisinske Fag: 700::Helsefag: 800en_US
dc.source.volume65en_US
dc.source.journalFood & Nutrition Researchen_US
dc.identifier.doihttps://doi.org/10.29219/fnr.v65.6262
dc.identifier.cristin1973219
cristin.qualitycode1


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse 4.0 Internasjonal