Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorTalwar, Shalini
dc.contributor.authorKaur, Puneet
dc.contributor.authorYadav, Rambalak
dc.contributor.authorBilgihan, Anil
dc.contributor.authorDhir, Amandeep
dc.date.accessioned2022-01-14T09:14:15Z
dc.date.available2022-01-14T09:14:15Z
dc.date.created2021-08-09T13:14:37Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.citationTalwar, S., Kaur, P., Yadav, R., Bilgihan, A. & Dhir, A. (2021). Journal of Retailing and Consumer Services, 63, Artikkel 102678.en_US
dc.identifier.issn1873-1384
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2837404
dc.language.isoengen_US
dc.publisherElsevieren_US
dc.rightsNavngivelse 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.no*
dc.titleWhat drives diners' eco-friendly behaviour? The moderating role of planning routineen_US
dc.typePeer revieweden_US
dc.typeJournal articleen_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US
dc.rights.holder© 2021 The Author(s)en_US
dc.subject.nsiVDP::Samfunnsvitenskap: 200::Økonomi: 210en_US
dc.source.volume63en_US
dc.source.journalJournal of Retailing and Consumer Servicesen_US
dc.identifier.doihttps://doi.org/10.1016/j.jretconser.2021.102678
dc.identifier.cristin1924733
dc.source.articlenumber102678en_US
cristin.qualitycode1


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse 4.0 Internasjonal