• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Blar i på forfatter 
  •   Hjem
  • Blar i på forfatter
  •   Hjem
  • Blar i på forfatter
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Blar i AURA på forfatter "Stabell, Ole B."

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z
  • Æ
  • Ø
  • Å

Sorter på:

Rekkefølge:

Resultater:

Viser treff 1-2 av 2

  • Tittel
  • Utgivelsesdato
  • Registreringsdato
  • Forfatter
  • stigende
  • synkende
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Challenging fear: Chemical alarm signals are not causing morphology changes in crucian carp (Carassius carassius) 

      Stabell, Ole B.; Faeravaag, Anna C.; Tuvikene, Arvo (Journal article; Peer reviewed, 2010)
      Crucian carp develops a deep body in the presence of chemical cues from predators, which makes the fish less vulnerable to gape-limited predators. The active components originate in conspecifics eaten by predators, and are ...
    • Socializing makes thick-skinned individuals: On the density of epidermal alarm substance cells in cyprinid fish, the crucian carp (Carassius carassius) 

      Stabell, Ole B.; Vegusdal, Anne (Journal article; Peer reviewed, 2010)
      In cyprinid fish, density of epidermal club cells (i.e. alarm substance cells) has been found to vary between lakes with different predator fauna. Because predators can be labelled with chemical cues from prey, we questioned ...

      Kontakt oss | Gi tilbakemelding

      Personvernerklæring
      DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

      Levert av  Unit
       

       

      Bla i

      Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

      Min side

      Logg inn

      Kontakt oss | Gi tilbakemelding

      Personvernerklæring
      DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

      Levert av  Unit