Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHelland, Merete Hagen
dc.contributor.authorAadland, Eli Kristin
dc.contributor.authorAsk, Anne Merete Selvik
dc.contributor.authorSandvik, Camilla
dc.date.accessioned2021-09-24T08:55:19Z
dc.date.available2021-09-24T08:55:19Z
dc.date.created2021-07-23T17:54:57Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.citationHelland, M. H., Aadland, E. K., Ask, A. M. S. & Sandvik, C. (2021). Rammefaktorenes betydning for mat- og helseundervisningen på 1.–4. trinn. Acta Didactica Norden (ADNO), 15 (1).en_US
dc.identifier.issn2535-8219
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2781334
dc.language.isonoben_US
dc.publisherActa Didactica Nordenen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleRammefaktorenes betydning for mat- og helseundervisningen på 1.–4. trinnen_US
dc.title.alternativeFramework factors' impact on the quality of teaching Food and Health in lower primary schoolen_US
dc.typePeer revieweden_US
dc.typeJournal articleen_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US
dc.rights.holder© 2021 Acta Didactica Nordenen_US
dc.subject.nsiVDP::Samfunnsvitenskap: 200::Pedagogiske fag: 280en_US
dc.source.volume15en_US
dc.source.journalActa Didactica Norden (ADNO)en_US
dc.source.issue1en_US
dc.identifier.doihttps://doi.org/10.5617/adno.7994
dc.identifier.cristin1922512
cristin.qualitycode1


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal