Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Administration
Publikasjoner fra CRIStin
Vis innførsel
Hjem
Administration
Publikasjoner fra CRIStin
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Iron Status of Vegans, Vegetarians and Pescatarians in Norway
Henjum, Sigrun
;
Groufh-Jacobsen, Synne
;
Stea, Tonje Holte
;
Edvardsen, Live Tonheim
;
Almendingen, Kari
Peer reviewed, Journal article
Published version
Åpne
Henjum.pdf (473.3Kb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/2755249
Utgivelsesdato
2021
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Publikasjoner fra CRIStin
[3844]
Scientific publications in Public Health and Nutrition
[352]
Originalversjon
Henjum, S., Groufh-Jacobsen, S., Stea, T. H., Tonheim, L. E. & Almendingen, K. (2020). Iron Status of Vegans, Vegetarians and Pescatarians in Norway. Biomolecules, 11, 454.
https://doi.org/10.3390/biom11030454
Utgiver
MDPI
Tidsskrift
Biomolecules
Opphavsrett
© 2021 The Author(s)
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse 4.0 Internasjonal
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk